Damesmode

Fabienne Chapot

Het Amsterdamse modelabel Fabienne Chapot geeft de voorkeur aan verfijnde prints, rijke kleuren, scherpe tailoring en eigenzinnige details. Bold yet Feminine. De collecties, bestaande uit kleding, schoenen, tassen en accessoires, zijn een bijzondere mix van rijke kleuren, uitgesproken designs en vrouwelijke silhouetten. Materialen van een rijke kwaliteit zijn terug te vinden in de vrouwelijke jurkjes, prachtige tops, blazers, fijne breisels en trendy pantalons.

sorteren

77 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Fabienne Chapot

Van Fab. naar Fabienne Chapot

Vanuit Amsterdam lanceerde Fabienne Chapot in 2006 haar label Fab. Het kleurrijke ontwerp van de inmiddels iconische hartentas lanceerde haar carrière als tassenontwerpster een raket de lucht in en sindsdien werkt Fabienne enorm hard aan haar succesvolle onderneming. Na 10 jaar haar bekende handschrift te hebben gezet op tassen, leren accessoires en schoenen, gaat het label Fab. vanaf 2016 verder onder de naam van founder en CEO Fabienne Chapot en wordt het label tevens uitgebreid met een kledingcollectie.

De collecties van Fabienne Chapot zijn fun met een rauw randje. Een eclectische mix van rijke kleuren en playful prints. De kleding ademt vrouwelijkheid en mixt comfort met kwaliteit.

Inmiddels is Fabienne Chapot uitgegroeid tot een internationaal lifestyle brand, met een ready-to-wear collectie, schoenen, tassen, accessoires, sieraden en een servieslijn. Daarnaast heeft het merk succesvolle samenwerkingen opgezet met grote namen als KLM en Citroën. Het label heeft een flagship store in Amsterdam en wordt in meer dan 500 winkels in heel Europa verkocht. Fabienne Chapot brings fun fashion for everyday life.