Duurzaam collectie

Duurzaam damesmode

Milieuproblemen, slechte arbeidsomstandigheden en oneerlijke concurrentie: als consumenten raken we steeds meer bewust van de keerzijden van de mode-industrie. Gelukkig zijn we niet de enige: steeds m ...

681 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fair Fashion dames

Je winkelt graag, maar toch bekruipt je af en toe een schuldgevoel wanneer je in de krant leest over de slechte arbeidsomstandigheden in het productieproces van grote kledingmerken. Ook het besef dat de mode-industrie veel milieuvervuiling veroorzaakt, gaat je niet in de koude kleren zitten. Wil je ook iets goed doen voor deze aardbol, maar wil je ook niet stoppen met winkelen? Dat hoeft ook niet: bij ons op de website vindt je tal van ethisch verantwoorde modemerken, zoals het Duitse merk ARMEDANGELS.

Niet alleen goed voor jou, maar ook voor de wereld

Bij wehkamp vind je een uitgebreid assortiment aan duurzame kleding voor dames. Van jurken tot broeken, van T-shirts tot jassen en van accessoires tot lingerie: duurzaam shoppen kent geen beperkingen meer. Ga je voor dat ene mooie horloge of een mooie feestjurk? Een bloemenprint of streepjes? De keuze is aan jou. Duurzame kleding hoeft overigens niet duur te zijn: bij wehkamp vind je fair fashion in alle prijscategorieën. Ook geschikt voor bewuste shoppers met een krapper budget.

Eerlijkheid duurt het langst

Zou je graag willen investeren in duurzame kleding voor dames en heb je in onze collectie een paar mooie items gespot? Bestel je favorieten dan snel en eenvoudig bij ons op de website. Wanneer je meer dan 20.- besteedt, is de verzending geheel gratis. Passen de items niet of zijn ze toch niet helemaal je smaak? Geen probleem: je kunt je bestelling kosteloos terugsturen.