Jurken & rokken

Paul's Boutique is een tassenmerk met internationale allure. Street gecombineerd met een moderne en edgy touch kenmerken de uitgebreide collecties. Innovatieve designs geven de collecties de unieke Paul's Boutique twist. Van rugtas tot shoppers en portemonnees met quirky print, de tassen van Paul's Boutique zijn echte eyecatchers!

Paul’s Boutique

Paul’s Boutique is in 2000 opgericht in Londen door Paul Slade. Eerst begonnen als jong en hip accessoires merk en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal tassenmerk. Iconische en gedurfde designs maken de tassen van Paul’s Boutique échte eyecatchers en veel gezien in fashion magazines.

Gedurfde collecties

Hip, jong en gedurfd kenmerken de collecties handtassen van Paul’s Boutique. Inspiratie haalt ontwerper Paul Slade uit vintage, graffiti, hiphop en Japanse street. Dit is terug te zien in collecties met eigenzinnige prints, felle kleuren en moderne designs. De opvallende designs en kleurrijke details maken de tassen van Paul’s Boutique echte eyecatchers. Mooi bij een avondje uit, maar ook bij een eenvoudige outfit geeft een tas van Paul’s Boutique een verrassende twist aan je look.

Van portemonnee tot handtas

Rugzakken, shoppers, handtassen of portemonnees, in onze collectie tassen van Paul’s Boutique kun je voor tassen of accessoires terecht. Ga je een dagje shoppen? Kijk dan eens tussen de hippe shoppers van Paul’s Boutique. Ook hebben we bijpassende portemonnees, om je set compleet te maken. Van zwart tot fel geel of met een hippe print, met de tassen van Paul’s Boutique mag je gezien worden!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.