Reisbagage

Reisaccessoires

Binnenkort op reis? Neem dan nog eens een kijkje in onze uitgebreide collectie handige reisaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een bagagestrip, een kofferweegschaal of een flighbag voor jouw backpack. ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Reisaccessoires

Ik ga op reis en ik neem mee: een koffer, mijn tandenborstel en een goed boek. Wacht, vergeet jouw reisaccessoires niet. Onze collectie heeft een aantal reisaccessoires die je absoluut niet mag vergeten op vakantie. Ga goed voorbereid op reis en voorkom de vakantiestress. Je gaat natuurlijk op vakantie om lekker uit te rusten.

Handige accessoires

Als je op reis gaat denk je vaak niet aan de reisaccessoires die jouw reis wat gemakkelijker maken. Een voorbeeld hiervan is een flightbag. Een flightbag of regenhoes is ideaal om jouw backpack te beschermen tegen de regen of af te sluiten tijdens een vlucht. Zo weet je zeker dat jouw backpack en de inhoud daarvan veilig is en droog blijft. Daarnaast heb je ook de handige bagage strips van bijvoorbeeld Princess Traveller. Deze bagage strips zorgen ervoor dat jouw koffer goed dicht blijft zitten en niet openklapt terwijl hij uit het vliegtuig gehaald wordt. Daarbij kan je door deze bagagestrips jouw koffer goed herkennen. Ideaal voor als je een simpele zwarte koffer hebt die lijkt op vele anderen. En twijfel je altijd of jouw koffer niet te zwaar is? Voorkom veel vakantie stress en zorg dat je een kofferweegschaal in huis hebt. Aan deze weegschaal kun je gemakkelijk je koffer hangen zodat je precies weet hoe zwaar je koffer is. Zo voorkom je verrassingen bij het inchecken.

Etui’s en heuptasjes

Heuptasjes zijn ideaal om mee te nemen op vakantie. Ze kunnen onder je kleding en je kan er je belangrijke spullen instoppen zodat je deze niet uit het oog verliest. Wij hebben heuptasjes van merken zoals Lowe Alpine, Eastpak en Jack Wolfskin. Ook een etui om kleine spullen in te bewaren is handig om mee te nemen. Of je er nu toiletspullen, pennen of andere dingen indoet, het komt altijd van pas. Helemaal klaar voor de vakantie.