Reisbagage

Paraplu's

Regen, regen en nog eens regen. In Nederland moet je wel gewend zijn aan het nodige buitje. Geen probleem want met een goede paraplu kan jij gewoon naar buiten. Onze collectie heeft paraplu’s in versc ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Paraplu's

In Nederland weet je nooit wanneer je een flinke regenbui kan verwachten. Daarom is het zaak om altijd goed voorbereid op pad te gaan. Bestel daarom online een paraplu bij wehkamp. Voor 23:59 uur ’s avonds besteld, is de volgende dag in huis. Zo weet je zeker dat niet verregend in de stad.

Soorten en maten paraplu’s

Een goede paraplu is essentieel voor iedereen. Vaak koop je snel een paraplu op het moment dat het begint te regenen. Toch is het verstandig om je iets meer te verdiepen in de verschillende soorten en maten paraplu’s. Zo weet je zeker dat de paraplu lang meegaat en dat je er lang zodat je er lang plezier van kan hebben. Kies jij bijvoorbeeld voor een golfparaplu of een normale paraplu? Een golfparaplu is groter, steviger en kan tegen een stootje. Ideaal voor heftige weersomstandigheden of een dagje strand. Of wil je een paraplu die je gemakkelijk in je tas kan stoppen? Dan kies je voor een opvouwbare paraplu. Deze soorten paraplu’s zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals zwart, wit, doorzichtig, blauw, rood of zelfs alle kleuren van de regenboog. Ook kan je kiezen voor een grote of een wat kleinere paraplu. Het heeft beide voordelen. Bij onze paraplu’s staan altijd de maten vermeldt zodat je kan kiezen voor de maat die jij wilt. Toch niet tevreden met de paraplu die je hebt besteld? Dan kan je deze binnen onze retourperiode nog terugsturen.

Altijd goed voorbereid op pad

Laat je niet verrassen door een flinke regenbui. Het kan je dag behoorlijk verpesten. Wees goed voorbereid en zorg dat er altijd een paraplu in jouw tas zit. Natuurlijk zijn er ook andere manieren om je goed voor te bereiden op onstuimig weer. Regenkleding zoals poncho’s, regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen zijn onmisbaar als je vaak op de fiets zit of loopt. Laat je dag niet verpesten door een stortbui en bestel een goede paraplu online bij wehkamp.