Reisbagage

Kinderkoffers

Op vakantie neem je natuurlijk je eigen koffer mee! En dan het liefst een leuke kinderkoffer in een vrolijke kleur of met een geinige print. We hebben diverse varianten kinderkoffers met je favoriete ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Koffer kind

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder koffers en tassen. Met een originele kinderkoffer wordt reizen juist ook voor kinderen extra leuk. Ze zijn er voor een kampeervakantie naar Frankrijk, maar een koffertje komt ook goed van pas tijdens een logeerpartijtje bij opa en oma. De kinderkoffers op onze site bieden voldoende ruimte voor het opbergen van allerlei bagage. Zo ontbreekt het je zoon of dochter aan niets tijdens een vakantie in het buitenland of een weekendje weg met papa en mama.

Kinderkoffers bij wehkamp

Op het gebied van koffers & reisbagage zit je bij wehkamp helemaal goed. Kinderkoffers zijn er namelijk in allerlei uitvoeringen. Er zijn kleine en grote modellen, en uiteraard geschikt om mee te nemen in het vliegtuig. Ze zijn er in allerlei vrolijke kleuren of juist voorzien van een opvallende print. Er is genoeg keuze voor zowel jongens als meisjes.

Koffer kind merken

Samsonite en Trunki zijn bekende merken die kinderkoffers op de markt brengen en daarom kom je ze ook tegen op onze site. In de uitvoering van een stripheld of Disneyfiguur wordt reizen nog leuker, zowel in de auto als met het vliegtuig. De wieltjes maken de koffer mobiel, ideaal voor op de luchthaven.

Nog meer kinderaccessoires bij wehkamp

Naast accessoires zoals een kinderkoffer voor een vakantie slaag je bij wehkamp ook voor andere reisaccessoires. Met een blitse zonnebril komt je zoon of dochter kleurrijk voor de dag en worden knijpende ogen door fel zonlicht voorkomen.

Koop een koffer voor je kind eenvoudig online dankzij onze slimme zoekfilter. Bestel vóór 23:59 uur en ontvang je aankoop morgen in huis. Wehkamp verzendt gratis vanaf 20.-.