Badmode

Corrigerende badpakken

Je wilt er goed uitzien als je straks weer naar het strand gaat. Met een corrigerend badpak of badpakjurk, ben je eenvoudig, zonder moeite weer in vorm. Dankzij de speciale voering in corrigerende bad ...

41 resultatensorteren op
aanbevolen

Corrigerende badpakken

Nieuwe zomer? Tijd voor een nieuw badpak. Badpakken horen in elke basisgarderobe thuis, of je nu wel of geen zwemfanaat bent. Weekendje vakantiepark-met-zwemparadijs? Actief werken aan je conditie, aquarobics-fanaat of lekker lui genieten van zon, zee, strand? Met een badpak kun je alle kanten op. En met een mooi corrigerend badpak geef je je lijf ook nog wat extra steun en een gestroomlijnde look.

Corrigerende badpakken: voor een mooi silhouet

Badpakken waren tot aan de jaren zestig de enige toegestane bad-outfit voor vrouwen en tot de jaren veertig zelfs ook voor mannen. In die tijd was er nog geen prettig zittende elastische stof zoals we die nu kennen van de badpakken, daarom werden badpakken gemaakt van gebreide wol of katoen...gevolg: ze hadden lang niet zo'n mooie strakke en aansluitende pasvorm als de badpakken van nu en corrigerende badpakken waren in die tijd nog helemaal niet te vinden. Inmiddels zijn de stoffen voor badpakken flink ontwikkeld en gebruiken badmodemerken fantastische stoffen met een hoge comfortfactor. Met corrigerende badpakken kun je je borsten, taille, buik en heupen mooi accentueren zonder dat je last hebt van knellende bandjes of naden.

Corrigerende badpakken: van sportief tot glamour

In een elegant badpak met luxe details en mooi afgewerkte schouderbandjes is het heerlijk flaneren en koele drankjes nippen. Dol op kleur, prints en trendy extra's? In corrigerende badpakken met fotoprints, colourblocking, ombré effecten of te gekke stijleffecten maak je een fantastische entrée bij elke beachclub, van Wijk aan Zee tot St. Tropez. Kortom: reden genoeg om toch een paar corrigerende badpakken in je vakantiekoffer te stoppen. Laat je inspireren door de geraffineerde badpakken van whkmp's BEACHWAVE.