Damesmode

Cyell

Cyell is een puur, eerlijk en betrouwbaar merk dat doet wat ze belooft. En wat belooft Cyell? Eigenzinnige badmode en nachtmode met een scherp oog voor detail, hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm. ...

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cyell

Het Nederlandse merk Cyell is in 1995 opgericht door twee Friese dames en sindsdien uitgegroeid tot een van de Europese topmerken op het gebied van badmode en nachtmode. Cyell richt zich op modieuze en zelfbewuste vrouwen die positief in het leven staan en gebruikt deze als inspiratie voor het ontwikkelen van hun kleurrijke en comfortabele collecties.

Bad- en nachtmode collecties

Cyell ontwerpt zowel badmode als nachtmode collecties voor vrouwen in alle soorten en maten. Vrouwen het gevoel van happiness en comfort te geven, is wat de collecties van Cyell onderscheidt van andere merken. Het benadrukken van de natuurlijke schoonheid die in iedere vrouw zit en het streven naar de perfecte pasvorm en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Wat goed tot uiting komt in de spreuk ‘voel de momenten van geluk en pure comfort’. Uitgebreide collecties kleurrijke bad- en nachtmode zijn hiervan het resultaat.

Aandacht voor detail

Met aan het hoofd van hun collecties gepassioneerde stylisten, worden de collecties van Cyell gekenmerkt door luxe, verfijnde materialen, prachtige details en een perfecte pasvorm. Van bikini’s tot badpakken en van nachthemd tot pyjama, elk item heeft een unieke en eigen look. Beauty is being!