Damesmode

Black Friday superdeals

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Cyber Monday

Op maandag 26 november is het bij wehkamp Cyber Monday. Één van de maandagen in het jaar waarvoor je wel eerder uit je bed wilt komen! Vanwege de vele kortingen op heel veel fashion, home, elektronica, speelgoed en ander moois bij wehkamp. Vindt hier alle verzamelde deals die speciale kortingen ontvangen vanwege Cyber Monday. Kortingen van wasmachines tot aan make-up en van televisies tot bordspelletjes. Cyber Monday is ontstaan vanuit de online web-winkels die reageerden op de acties vanuit de fysieke winkels tijdens Black Friday. Met de bedoelingen dat iedereen zijn of haar laatste slag kan slaan voor de feestperiode! Zorg dat jouw huis en gezin klaar is voor de feestdagen en shop hier alle fijne deals mét korting.

Klaar voor de feestdagen!

Cyber Monday is er om jou de kans te geven genoeg tijd en ruimte in je agenda te vinden om tussen alle deals te zoeken naar de perfecte items om je gezin klaar te maken voor de feestdagen. Op deze extra dag na het Black Friday weekend bieden we jou heel veel korting op heel veel damesmode! Op deze dag hebben wij als online warenhuis heel veel moois afgeprijsd om jou de ruimte te geven in budget, zodat jouw gezin optimaal kan genieten van de feestdagen. Wil je nog die ene jeans met korting? Of ben je op zoek naar mooie cadeaus voor onder de boom tijdens kerst? Kies hier uit alle deals jouw favorieten.

Gratis feestdagen service van wehkamp

Dit najaar hebben we nog iets anders moois, onze gratis feestdagen service! Heel veel voordelen om jouw shopervaring nóg mooier te maken. Zo kan je jouw items gratis laten bezorgen vanaf 20.-, en we bezorgen zelfs op zondag bij jouw aan huis! je hebt 60 dagen bedenktijd mocht je twijfelen over je laatste aankopen. Alles om het jouw makkelijk te maken tijdens deze drukke periode van het jaar.