Totale collectie

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Festival

De dagen zijn weer langer en het weer wordt steeds beter, wat betekent dat eerste festivals al in volle gang zijn. Daarom is een selectie gemaakt van de beste festival items van dit seizoen. Deze items zijn te vinden in de festivalshop van wehkamp.nl. De selectie bestaat niet alleen uit mooie jeans, jurkjes en polo’s voor een perfecte festival outfit maar ook kun je hier terecht voor mooie accessoires of tenten, luchtbedden en portable speakers. Daarnaast leg je alles vast met een van de camera’s.

Festival: alles voor je festivaloutfit

Combineer je outfit met verschillende merken zoals een Scotch & Soda top met een jeans van G-star of een jurk van de Top shop met een zonnebril van Ray Ban. Kortom er zijn talloze mogelijkheden waardoor jij kunt slagen voor de perfecte festival outfit en alles wat daarbij komt kijken. Want naast je perfecte outfit vind je hier alles om een weekend op het festival terrein te verblijven. Zoals een tent, een of twee persoon luchtbedden + slaapzakken, een gasstel om de lekkerste maaltijden op te bereiden en portable speakers om je eigen feestje te bouwen.

Festival: thuis passen & geen verzendkosten

Bestel je festival outfit eenvoudig online en vermijd daarmee drukke winkelstraten en paskamers je moet immers nog vaak genoeg in de rij staan tijdens het festival. Bij een besteding vanaf 20 euro is de verzending gratis waardoor je gemakkelijk je nieuwe festival outfit thuis voor je eigen spiegel kunt passen. Je kunt zelfs 14 dagen rustig nadenken over je aankopen. Toch niet helemaal tevreden dan stuur je je pakketje eenvoudig retour en halen we deze gratis thuis bij je op!