Scotch & Soda collectie

Het Amsterdamse kledingmerk Scotch & Soda staat bekend om het gebruik van rijke details in eclectische collecties. Seizoen na seizoen haalt Scotch & Soda inspiratie uit authentieke elementen e ...

524 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Scotch & Soda

Bij Wehkamp hebben we alle lijnen van Scotch & Soda onder één dak. Je vindt hier al je favoriete items van Scotch & Soda voor dames, heren en kinderen. De bekende Maison Scotch lijn, nu bekend onder de naam Scotch & Soda en de Scotch R’Belle en Scotch Shrunk merken zijn allemaal te vinden in de Scotch & Soda merkenshop.From Amsterdam from everywhere

Scotch & Soda merkenshop

Alle kleding van Scotch & Soda op één plek verzameld. De mooie campagne beelden van Scotch & Soda vertellen je het verhaal achter de collecties en de inspiratie achter het merk. De shop geeft je makkelijk toegang tot alle lijnen, je navigeert via de verschillende blokken naar dameskleding, herenkleding of kinderkleding. De lijn Amsterdams Blauw is ook vertegenwoordigd binnen de merkenshop van Scotch & Soda, je vindt hier hun eigen denim lijn met een meer edgy look en feel dan de reguliere Scotch & Soda collectie.

Het verhaal achter Scotch & Soda

Een aantal steekwoorden die het verhaal van Scotch & Soda goed omvatten zijn o.a. “reizigers, ontdekkers en verzamelaar” of “we struinen de wereld over op zoek naar unieke inzichten”. De steekwoorden laten duidelijk zien dat Scotch & Soda een avontuurlijk merk is welke overal ter wereld, uit allerlei culturen inspiratie haalt voor hun collecties. Ook al is het merk “geboren” in Amsterdam, het is geïnspireerd op alle uithoeken van de wereld. De designers van Scotch & Soda worden door Scotch & Soda ook wel als pioniers en verzamelaars bestempeld, die wereldwijd op zoek zijn naar dat ene schilderij, gedicht of vintage kledingstuk dat hun keer op keer blijft inspireren voor nieuwe collecties. Deze schilderijen, gedichten, vintage kledingstukken worden opgeslagen en vormen de basis van alle collecties. De verrassende prints en mix van stoffen en patronen die uit deze inspiratie voortvloeien zijn gelijk de meest herkenbare elementen aan alle collecties van Scotch & Soda.

Een wereldwijd bekend merk

Scotch & Soda is bekend over de hele wereld maar vindt zijn standplaats in zijn geboortestad Amsterdam. Met ruim 8000 verkooppunten, waaronder Wehkamp, is het een een merk die niet weg te denken is uit het fashion beeld. Bij Wehkamp vind je de totale Scotch & Soda collectie. Wanneer je 's avonds besteld kun je morgen al je favoriete item uit de Scotch & Soda collectie in huis hebben, gratis verzonden en thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt.