regenkleding

Regenjassen voor dames

In Nederland zijn we helaas niet gewend aan een dagelijks zonnetje, maar met een fashionable regenjas wordt elke regenachtige dag een feestje! Trotseer de plassen op de catwalk en straal op rainy days ...

68 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Damesregenjassen

Hollandse regenbuien zijn natuurlijk lekker verfrissend op zijn tijd, maar voor modeliefhebbers zijn regenbuien een flinke fashion-uitdaging. Heb je net met zorg je outfit samengesteld, mooie jas erbij, begint het buiten te spetteren... stoere regen-trotseerders die de deur uit moeten dragen natuurlijk een regenpak, want dat is nog steeds de meest functionele beschermer bij noodweer. Wil je ook graag een beetje fashion, naast die optimale beschermfunctie, dan zoek je naar damesregenjassen met kleur, fleur en stijl. De regenkledingmerken hebben dat goed begrepen, want er zijn prachtige jassen, poncho's en jacks voor dames te krijgen die goed passen bij je mode-outfit, makkelijk op te bergen zijn en toch optimale bescherming bieden.

Regenjassen voor dames: ook voor als het niet regent

De mooiste damesregenjassen draag je ook gewoon als het niet regent. Ze zijn er genoeg: stijlvolle regenjassen die - als het dan toch gaat regenen - net zo makkelijk al dat frisse regenwater afstoten. Denk aan de klassieke trenchcoat en de country-stijl parka. Veel trenchcoats en country-stijl jassen zijn voorzien van een waterafstotend laagje of een wax-coating waarmee je fluitend die frisse zomerbuien trotseert. Wel even een bijpassend regenhoedje scoren natuurlijk.

Damesregenjassen in alle soorten en maten

Lange regenjassen, regenmantels en poncho's met capuchons zijn ideaal voor op de fiets. Ga je naar een festival of plan je een city-trip? Dan is een extra dunne, oprolbare poncho natuurlijk onmisbaar. Er zijn zelfs regenponcho's die je kunt uitvouwen als picknick-kleed. Lang, kort, sportief, kleurig en stijlvol, bij wehkamp vind je regenjassen voor dames waar je heel veel plezier van zult hebben. Bekijk bijvoorbeeld eens de collecties van de merken Rains, Regatta en HappyRainyDays.