CECIL mode voor dames

We hebben momenteel geen artikelen meer van cecil, maar nog wel van andere merken...

Het merk Cecil heeft een authentiek, nieuwsgierig en eerlijk karakter. Cecil lanceert elke maand een nieuwe collecties van gewenste kwaliteit en uitstekende pasvorm. De nonchalante, sportieve looks zijn modern, maar niet trendy. Of je nu op zoek bent naar een t-shirt, top, rok, broek, jeans of jas, bij Cecil vind je het allemaal!

CECIL

Het doel van het merk CECIL is elk kledingstuk jouw persoonlijke favoriet te maken. CECIL is zoals haar klanten: authentiek, nieuwsgierig, eerlijk en altijd bij de tijd. De liefde voor mode en de ambitie om haar klanten gelukkig te maken blijkt ook uit het dagelijkse werk. Dankzij de unieke snelheid zijn zij in staat om de nieuwste highlights op de markt te herkennen en deze door te voeren in hun nieuwe collectie.

Moderne collecties, kwaliteit en een perfecte fit!

Door efficiënte en snelle eigen productie brengt CECIL twaalf keer per jaar een nieuwe collectie uit waar zij trots op zijn! Deze collecties bestaan onder andere uit: t-shirts, tops, broeken, jeans, rokken en jassen. Voor elk kledingstuk kun je bij CECIL terecht, je kunt zelfs je hele outfit stijlen met kledingstukken van CECIL. Het zijn moderne collecties, kwaliteiten waar je van houdt en uiteraard CECIL's perfecte fit. De casual, sportieve looks van CECIL zijn modern maar niet trendy. De materialen waar CECIL gebruik van maakt dragen fijn en soepel. Je draagt ze tijdens de zwaarste werkdagen, dag in dag uit. Ideaal! Sins 1989 werkt CECIL als team aan de voortdurende ontwikkeling van de collecties. Ze hebben ongeveer 3900 verkooppunten.

Vandaag besteld, morgen in huis

Heb jij jouw favoriete kledingstuk van CECIL gevonden? Aarzel dan niet en bestel vandaag nog, dan is jouw kledingstuk zo bij je in huis! Het tijdstip geef je bij ons aan, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Makkelijk hé? Toch niet helemaal wat je had verwacht? Retouren is bij ons altijd mogelijk.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.