POP top teaser image

Transfer kleding voor dames

Transfer is een Nederlands label. Made in Italy. De collecties van Transfer zijn vrouwelijk, modieus en comfortabel tegelijk. Wij maken mode voor jou omdat jij er iedere dag goed uit wil zien. Transfer heeft een duidelijk handschrift in ontwerp en een uitgesproken eigen signatuur. Transfer is always Ready-to-Wear.

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Het Nederlandse modemerk Transfer bestaat al meer dan 30 jaar. Design in Nederland, gemaakt in Italië. Door in Europa te fabriceren dragen ook wij een steentje bij aan duurzaamheid. Een ander voordeel van dicht bij huis productie is dat wij zeer snel zijn. We zijn in staat op om korte termijn mode te brengen die op dat moment actueel is. Dat noemen wij READY-TO-WEAR. Want mode gaat over vandaag. Transfer staat voor mooie stoffen en originele ontwerpen. De inspiratie voor het ontwerpen van de collecties wordt niet alleen gehaald uit trends, maar ook uit de liefde voor een puur product, met soms een vleugje nostalgie, en fascinerende plaatsen waar ook ter wereld. Wij brengen 7 collecties uit per jaar. En daarnaast iedere week FLASH leveringen.

De missie van Transfer Fashion is het ontwerpen, produceren en verkopen van veelzijdige, hoogwaardige collecties die samenhang vertonen met het algehele modebeeld, maar toch telkens vernieuwend zijn. De visie is het ontwerpen van een hoogstaande collectie voor de zelfbewuste vrouw, die stijlvolle kleding draagt op elk moment van de dag. Dat deden we, dat doen we, en dat blijft onze missie.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.