NOISY MAY jurken voor dames

16 Resultaten
Nieuwste collectie

16 Resultaten

Trendy en betaalbaar: Noisy May jurken

Ben je op zoek naar een trendy jurk voor een kleine prijs? Dan zijn de jurken van Noisy May zeker de moeite waard om eens te bekijken. Noisy May is een op en op trendy modemerk, met een edgy twist en een specialiteit voor denim. Wat dit merk ook erg populair maakt? De prijs-kwaliteitverhouding. Voor een mooie Noisy May jurk hoef je helemaal niet veel te betalen.

Het kleine zusje van Vero Moda

Noisy May werd in het jaar 2012 opgericht. Wat velen niet weten, is dat dit merk een sublabel van Vero Moda is. Noisy May werd om een speciale reden opgericht. Vero Moda ontdekte namelijk dat klanten behoefte hadden aan meer denim items in de collectie. In plaats van meer denim items aan de collecties van Vero Moda toe te voegen, werd besloten om een nieuw modelabel op te zetten. En dat is het label dat we vandaag de dag als Noisy May kennen.

Wehkamp tipt: de denim jurk

Denim is dan ook de specialiteit van Noisy May. Wil je een Noisy May jurk kopen? Dan kun je uit vele verschillende jurken kiezen, maar de Noisy May denim jurk is veruit het populairste model. De Noisy May denim jurk is vrouwelijk en stoer tegelijkertijd. Speciaal voor trendy vrouwen met edge.

Geen fan van denim? Geen probleem! Noisy May heeft ook vele andere jurken in de collectie. Denk hierbij aan een mooie Noisy May jurk in het groen of een warme Noisy May gebreide jurk.

Geld besparen in de Noisy May outlet

Wil je zo veel mogelijk mode voor je geld? Dan raden wij je aan om de Noisy May outlet eens te bekijken. Hier koop je jouw Noisy May jurk in de sale met wel 70 procent!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help