JDY zomerjurken voor dames

19 Resultaten
Aanbevolen

19 Resultaten

Jacqueline de Yong zomerjurken

De zomer breekt weer aan en het is tijd om die warme kleren weer ver achter in de kast te leggen. Het is tijd voor luchtige zomermode. Maar helaas zijn niet alle zomerjurkjes ook geschikt voor kantoor of een feestje. Gelukkig zijn er de chique, maar luchtige Jacqueline de Yong zomerjurken.

Luchtig comfort

Zomerjurkjes zijn lekker luchtig en comfortabel. Dat geldt ook zeker voor de Jacqueline de Yong zomerjurken. De collectie echter heeft ook een feestelijke uitstraling en je kan de zomerjurken ook gewoon naar kantoor of college dragen. De jurkjes zijn zwart en hebben mooie details en vrolijke prints die je meteen een zomers gevoel geven. De zomerjurken van Jacqueline de Yong zijn verkrijgbaar in de maten 34 (XS) tot en met 42 (XL).

Chique zomerjurkjes

De collectie Jacqueline de Yong zomerjurken ziet er chic uit en is daarom zowel geschikt om zakelijk als om feestelijk te dragen. Zo hou je het hoofd koel op het werk en tijdens een tuinfeest. Mocht het ’s avonds toch een beetje afkoelen, dan combineer je het jurkje met een van de chique vesten uit de collectie Jacqueline de Yong damestruien en -vesten.

Helemaal klaar voor de zomer

Met de Jacqueline de Yong zomerjurken ben je meteen helemaal klaar voor de zomer. Bestel daarom vandaag je nieuwe zomerjurkje en je trekt deze morgen al aan naar bijvoorbeeld een tuinfeestje. Bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.