POP top teaser image

REPLAY jeans voor dames

REPLAY jeans voor dames

REPLAY is opgericht in 1978 en werd al snel een onmisbaar merk! Vooral de jeans van dit merk zijn favoriete fashion items. Iedere REPLAY jeans voor dames is uniek en vormt een perfecte match voor outfits die bij je passen, of je nu een moderne, retro of een complete out of the box-stijl hanteert. Welke REPLAY spijkerbroek voor dames past bij jou?

Welke fit is jouw fit?

Velen zijn fan van de REPLAY skinny jeans voor dames. Logisch, want deze jeans zijn niet alleen al vele jaren het populairste model, maar ze passen ook bij vrijwel iedereen en iedere outfit. Je gaat zeker niet de mist in met een REPLAY skinny jeans voor dames. REPLAY brengt het comfort van de skinny naar een nieuw niveau met de REPLAY hyperflex voor dames. Deze broeken hebben zoveel stretch, dat je na de hyperflex gewoon niets anders meer wilt! Heb je graag een broek met een iets wijdere fit? Bekijk dan de straight jeans. Deze spijkerbroeken hebben rechte pijpen en zijn dus iets minder strak, vooral rond de enkels. Daarnaast is REPLAY jouw merk voor flared jeans. Deze broek brengt de jaren 1970 en 1980 weer helemaal terug en we love it! Ze staan geweldig onder sneakers of een enkellaarsje met hak.

De perfecte jeans

Jouw perfecte jeans heeft niet enkel je favoriete fit, maar ook een kleur waar je gek op bent. Bij REPLAY vind je denim in verschillende kleurschakeringen, al dan niet stonewashed. Daarnaast vind je bij REPLAY de mooiste zwarte en grijze jeans die een perfecte basis vormen voor iedere outfit. Is één REPLAY spijkerbroek voor dames simpelweg niet genoeg? Koop dan je REPLAY jeans voor dames in de sale om te genieten van de beste prijzen! Met welke REPLAY jeans maken wij jou gelukkig?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help