Multivitaminen
Dagravit Vitamine tabletten Kids-Xtra - 120 tabletten

  DagravitVitamine tabletten Kids-Xtra - 120 tabletten

  16.79
  2-5 jaar
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Dagravit Vitamine tabletten Kids-Xtra - 120 tabletten

  De lekkere kauwtabletten van Dagravit Kids-Xtra zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar. De kauwtabletten bevatten multivitaminen en mineralen. Dagravit Kids-Xtra ondersteunt het immuunsysteem, speelt een rol bij de botaanmaak en werkt ter ondersteunung van de groei.

  - Vitamine A, C en de mineralen zink en selenium dragen bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.
  - Vitamine D ondersteunt de groei en ontwikkeling van het beendergestel bij kinderen. Daarnaast draagt jodium bij tot normale groei van kinderen.

  Aanbevolen dosering
  2 tot 3 keer per dag 1 kauwtablet tijdens de maaltijd innemen. U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Ingrediënten
  Bevat per dagdosering van twee kauwtabletten: 400 µg Vitamine A, 0,4 mg Vitamine B1, 0,6 mg Vitamine B2, 5,5mg Vitamine B3, 2,5 mg Vitamine B5, 0,6 mg Vitamine B6, 118 µg,Foliumzuur, 1 µg Vitamine B12, 40 mg Vitamine C, 10 µg Vitamine D, 7,8 µg Vitamine E, 30 mg Calcium, 30 µg Jodium, 170 µg Koper, 45 mg Magnesium, 0,5 mg Mangaan, 33,3 µg Selenium, 2,8 mg IJzer, 3,2 mg Zink.

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch en/of gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren 
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.
  Distributeur
  Vemedia B.V.
  Postbus 171
  1110 BC Diemen
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking