Dagravit Vitamine tabletten Becoforte - 100 dragees

  DagravitVitamine tabletten Becoforte - 100 dragees

  11.99
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Dagravit Vitamine tabletten Becoforte - 100 dragees

  Je hebt dagelijks voldoende vitaminen en mineralen nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Wie gevarieerd eet, krijgt de meeste vitaminen en mineralen vanzelf binnen. Toch is soms een aanvulling wenselijk. En ook bij bijzondere omstandigheden zoals een dieet, herstel na ziekte of vermoeidheid kan soms iets extra's gewenst zijn. Dagravit Becoforte bevat de belangrijkste vitaminen en mineralen en ondersteunt de afweer van het lichaam, is goed voor de energiehuishouding en heeft een gunstige werking op het hart.

  - Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12 en de mineralen ijzer en koper dragen bij aan een goede energiehuishouding.
  - Vitamine B1 draagt bij tot de normale werking van het hart.

  Dosering en gebruik
  1 dragee per dag na de maaltijd met wat water innemen. U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Vitamine B13,3 mg, Vitamine B2 4,2 mg, Vitamine B3 48 mg, Vitamine B5 18 mg, Vitamine B6 4,2 mg, Vitamine B8 150 mcg, Vitamine B11 400 mcg, Vitamine B12 3 mcg, PABA 5 mg en Inositol 2,5 mg

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan de huisarts alvorens dit voedingssupplement te gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking