Dagboek voor grote en kleine herinneringen - Elma van Vliet

  Elma van Vliet Dagboek voor grote en kleine herinneringen

  18.50

  Dagboek voor grote en kleine herinneringen - Elma van Vliet

  Leg met dit dagboek jouw mooiste, leukste en grappigste herinneringen vast.

  Time flies when you’re having fun! Dit is hét dagboek om al die leuke momenten, bijzondere ontmoetingen en grote dromen vast te leggen. Geluk zit vaak namelijk niet in de grote mijlpalen, maar in de kleine gebeurtenissen in het dagelijks leven. Met Dagboek voor grote en kleine herinneringen kun je nu al die verhalen en herinneringen vastleggen in één mooi boek. Om je te helpen bij het schrijven zijn de boeken gevuld met inspirerende vragen. Leuk om nu te maken, geweldig om later terug te lezen.

  Ook in deze serie: Dagboek voor mijn zoon, Dagboek voor mijn dochter, Eigen wijsheden, Poëziealbum en Familie vakantiedagboek.

  Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma’s boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursElma van Vliet
  ISBN9789000353774
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's208
  Jaar van uitgifte2016
  EAN9789000353774
  artikelnummer91-81-30

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.