D-Link USB hub, Zwart
 • uitverkocht

  D-LinkUSB hub

  29.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  D-Link USB hub

  Met deze D-Link DUB-H7 USB hub kun je op een simpele manier 7 extra USB-poorten toe te voegen aan je PC of Mac, zodat je nog meer apparaten kunt aansluiten. Dankzij de Fast Charge Mode kan elk van de USB-poorten voldoende stroom leveren om iPads en tablets aan te sluiten en op te laden. Je hoeft de  DUB-H7 niet aan te sluiten op een computer om apparaten op te laden. Door zijn compacte formaat kun je hem meenemen op reis om je smartphone, tablet en camera op te laden zonder dat je meerdere laders hoeft mee te nemen. Als alternatief kun je de DUB-H7 ook zonder stroomadapter gebruiken om eenvoudig 7 extra USB-poorten aan elke computer toe te voegen.
  De DUB-H7 beschikt over 7 Fast Charge USB-poorten die zijn ontworpen om een maximale laadstroom van maximaal 2,4A te leveren. Dit maakt het perfect voor het snel opladen van apparaten die veel energie verbruiken, zoals de iPad of tablets, zelfs met hun batterijen met een hoge capaciteit.
  Ondersteunende Wimdows besturingssystemen:
  Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ulti
  lees meer

  Specificaties

  Garantie