D-Link DGS-1005D netwerk switch, N.v.t.
 • -17%

  D-LinkDGS-1005D netwerk switch

  33.9927.99je bespaart 6.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  D-Link DGS-1005D netwerk switch

  Deze D-link netwerk switch DGS-1005D is speciaal bestemd voor thuis of klein kantoor gebruik. De switch biedt 5 Gigabit-aansluitingen voor werkstations. 5 Gigabit poorten zijn een goedkoop alternatief voor glasvezelkabels. Je kunt gewoon je bestaande, goedkope Cat. 5 kabels gebruiken. De poorten stellen je in staat de servers onmiddellijk tot Gigabit capaciteit op te waarderen zonder nieuwe, dure glasvezelkabels te hoeven leggen.  Alle aansluitingen herkennen automatisch de overdrachtsnelheid (10 MBit/s of 100 Mbit/s) van de aangesloten computers. Verder maken de aansluitingen maken ook verschil tussen Full- en Half-Duplex-gebruik.

  Als een apparaat dat is aangesloten op de DGS-1005D (Green Ethernet-uitvoering) wordt uitgeschakeld, wordt de bijbehorende poort in de stand-by stand gezet om de stroomtoevoer naar die poort te verminderen. Bovendien is er een voorziening ingebouwd om de werkelijke lengte van de ethernetkabel te bepalen en de stroomtoevoer hierop afstemmen. Er gaat zo minder energie verloren door warmteafvoer.

  Alle poorten ondersteunen automatische afstemming van MDI/MDIX-crossover. Hierdoor zijn er geen crossoverkabels of uplink poorten meer nodig. Elke poort kan eenvoudig op een server, hub of switch aangesloten worden met de normale kabel.

  De switch kan naadloos in uw bestaande netwerk geïntegreerd worden, hetzij met Ethernet, Fast Ethernet of Gigabit Ethernet, waardoor er geen hardware of software vervangen hoeft te worden.

  Met de automatische detectie van 10/100/1000 Mbps, de automatische afstemming voor elke poort en de mogelijkheid om uw Cat. 5 muurbedrading te behouden is het installeren van het netwerk een koud kunstje. Sluit de kabels op de switch aan en het netwerk is klaar. Je kunt in een mum van tijd aan de slag.  Afmeting hxvxd 3 x14,2x10,7cm
  Gewicht: 210 gram
  lees meer

  Specificaties

  Garantie