D-Link DCS-2802KT-EU beveiligingscamera set, Wit

  D-LinkDCS-2802KT-EU beveiligingscamera set

  372.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  D-Link DCS-2802KT-EU beveiligingscamera set

  Met deze D-link draadloze beveiligingscamera kit DCS-2802KT-EU kun je binnen en buiten de boel goed in de gaten houden. Ze zijn volledig draadloos, weerbestendig (IP65) en je kunt ze heel gemakkelijk bevestigen door de magnetische wand of plafond bevestiging. Handig als je ze ook eens wilt verplaatsen en de zaak van een andere kant wilt bekijken. Voeg je camera toe in de mydlink app en stel hem binnen enkele minuten in. Bekijk en beheer je camera’s wanneer je thuis of onderweg bent en pas je ervaring aan. Dankzij volledige compatibiliteit met andere mydlink Smart Home producten, kunt je automatiseringsregels maken die je overal in huis helpen.

  De set bestaat uit 2 draadloze Wifi camera’s en een indoorhub. Helder en duidelijk wordt je dag en nacht (via infrarood) in groothoekstand van 140° alles in Full HD-video (1080p) getoond. De ingebouwde infrarood led voor nachtzicht stelt je in staat om tot 7,5 meter ver te zien, zelfs in volledige duisternis. En de camera begint automatisch met opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd en niet onbelangrijk er wordt direct een pushmelding naar je smartphone gestuurd. En je hoeft niet bang te zijn voor teveel valse alarmen. De geavanceerde passieve infrarood (PIR)-bewegingssensor van de Wire-Free Camera vermindert dit  aanzienlijk.

  En bezoekers kun je gewoon te woord staan via de geïntegreerde luidspreker, je hoort werkelijk elk geluid dat door de microfoon wordt opgenomen. En mocht je niet thuis zijn, kun je op de hub een sirene instellen die meer dan 100 decibel produceert. Je kunt de sirene op afstand activeren of instellen dat hij afgaat zodra de camera aan beweging detecteert.
  Verder kun je de opnamen opslaan op een microSD of op een externe harde schijf via de USB poort. Ook bestaat de mogelijkheid tot opslag in de Cloud (optioneel abonnement)

  Maak het je thuis gemakkelijk met Smart Home automatisering. Heb je, je handen vol? Vraag Amazon’s Alexa of Google Assistant je het livebeeld van je camera te tonen, zodat je toch kunt zien wat er in of om thuis gebeurt. Personaliseer je Smart Home ervaring met IFTTT-automatisering en laat je camera samenwerken met andere Smart Home apparaten. Schakel de verlichting automatisch in zodra er beweging of geluid wordt gedetecteerd, of laat bepaalde mensen per sms of e-mail waarschuwen.

  Specificaties:
  - Weerbestendig
  - Montagesteun met krachtige magneet
  - Groothoekstand van 140º
  - Full HD-video (1080p) met nachtzicht
  - Resolutie: 1920x1080 (16:9)
  - 4x digitale zoom
  - Geheugenkaarten:  microSDHC, microSDXC (max 128 GB)
  - Smart home platform: IFTT, Amazon Alexa, Google Assistant
  lees meer

  Specificaties

  Garantie