D-day (Collectors edition) (DVD)
 • -24%

  D-day (Collectors edition) (DVD)

  78.9959.99je bespaart 19.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  D-day (Collectors edition) (DVD)

  6 juni 1944 staat in de boeken als D-Day, de dag waarop de geallieerden een alles vernietigende aanval inzetten op nazi-Duitsland. De landing op de stranden van Normandië was het werk van een overweldigende troepenmacht van meer dan 12.000 vliegtuigen, nog eens duizenden oorlogsschepen en ruim 150.000 soldaten.

  Deze historisch veldslag heeft de toekomst waarin wij nu in vrijheid leven gevormd. Het offer dat deze, vaak zeer jonge, soldaten hebben gegeven is iets waar we met recht elk jaar even bij stilstaan.

  Deze box is dan ook een samenstelling die met recht een magnum opus genoemd kan worden. Indringende documentaires met de laatste technieken opnieuw gemasterd en ingekleurd. Vanuit elk denkbaar perspectief wordt de beslissende militaire operatie tot in detail getoond.
  Kraakheldere opnamen gemaakt vanuit de lucht, vanaf de zee en op het land geven samen het meest schokkende en nauwkeurige beeld van de invasie ooit. Deze baanbrekende documentaire toont de dodelijke slag op de Franse stranden van minuut tot minuut en volgt de overwinnaars tot aan hun glorieuze inname van Parijs in augustus dat jaar.
  D-Day - The last heroes
  D-Day - The shortest day
  D-Day - Fortress Europe
  D-Day - Sacrifice
  Battlefield Normandy falaise
  Hitlers generals - Erwin Rommel

  Extra's:

  Beeld: zwart/wit & kleur
  lees meer

  Specificaties