Cybex Topaz buggy midnight blue, Midnight blue
 • Uitverkocht

  CybexTopaz buggy midnight blue

  249.-219.-je bespaart 30.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Cybex Topaz buggy midnight blue

  Cybex Topaz buggy
  De Cybex Topaz buggy kan al vanaf de geboorte gebruikt worden. Pasgeboren baby's kunnen nog niet uit zichzelf rechtop zitten, waardoor ze liggend vervoerd moeten worden om op die manier hun rug te ondersteuning. De rugleuning van de Topaz buggy kan in een vrijwel horizontale stand worden gebracht, waarmee hij voldoet aan de ergonomische eisen voor pasgeborenen.

  Gebruiksgemak
  Het gordelsysteem kan gemakkelijk met één hand aangepast worden, met een druk op de knop gaat de gordel weer open. Ook de rugleuning is met één hand verstelbaar in 4 verschillende posities. De zwenkwielen aan de voorkant zorgen voor een gemakkelijk te besturen buggy. Deze wielen zijn eenvoudig vast te zetten, hiervoor hoef je niet eerst de wielen de juiste richting op te zetten, dat gaat automatisch. Een Cybex 0+ autostoeltje kan op de Topaz buggy geplaatst worden door gebruik van een adapter (exclusief), waardoor een handig en ruimtebesparend reis-systeem ontstaat.

  Veiligheid
  De 5-punts veiligheidsgordel met gordelhoezen bieden samen met de voetrem veiligheid. De Cybex Topaz voldoet bovendien aan de Europese veiligheidsnorm EN 1888.

  Boodschappenmand
  De boodschappenmand kan maximaal tot 2 kg aan spullen houden. Vermijd het vervoer van voorwerpen met scherpe randen om beschadiging van de boodschappenmand te voorkomen.

  Kenmerken
  - Leeftijd: vanaf de geboorte tot 17 kg
  - Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland
  - Eenvoudig met één hand op te klappen
  - Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°C
  - Uitvouwbare XXL zonnekap UVP50+
  - In 4 posities verstelbare rugleuning
  - Verstelbaar gordelsysteem
  - Exclusief adapter voor Cybex 0+ autostoeltje
  - Maximaal draaggewicht boodschappenmand: 2 kg
  - Afmetingen: 88 x 25,5 x 33 cm (lxbxh)
  - Gewicht: 7,5 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie