Cybex Sirona M2- i-Size autostoel manhattan grey, Manhattan Grey
 • Uitverkocht

  CybexSirona M2- i-Size autostoel manhattan grey

  289.-255.-je bespaart 34.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Cybex Sirona M2- i-Size autostoel manhattan grey

  De nieuwe Cybex Sirona M2 i-Size vervoert je kinderen op de veiligste manier: achterwaarts gericht. Je kunt met deze autostoel je kind achterwaarts vervoeren vanaf de geboorte tot een lengte van 105 cm, ongeveer 4 jaar. Een andere optie is om je kindje vanaf 76 cm (ongeveer 16 maanden oud) voorwaarts gericht in de stoel te zetten.

  Comfort
  Dankzij het intelligente design van deze autostoel hebben ook de langere kinderen nog steeds voldoende beenruimte om comfortabel achterwaarts te zitten.Toch neemt de autostoel niet te veel ruimte in, je kunt de autostoel ook gemakkelijk in een kleinere auto kwijt! De hoofdsteun is in 12 hoogten verstelbaar met geïntegreerde gordelgeleiders om de comfortabele bescherming te bieden die je kindje nodig heeft. Daarnaast kun je met één hand de autostoel kantelen in de ideale stand. Wanneer de autostoel achterwaarts gericht is kan men de stoel in 5 verschillende standen zetten, in het geval van voorwaarts gericht is dit 3.

  Veiligheid
  De Sirona M2 i-Size is voorzien van een energie-absorberende schaal, deze absorbeert de krachten van een botsing en beschermt de baby.De autostoel beschikt over het Linear Side-impact Protection (L.S.P.-systeem). Dit systeem houdt in dat het autostoeltje is uitgerust met aanvullende zijdelingse beschermers. Deze absorberen de botskrachten in een vroeg stadium, en beschermen het hoofd en bovenlichaam bij een zijdelingse botsing.

  Installatie in de auto
  De Sirona M2 i-Size heeft een gemakkelijk klik systeem waarmee je de autostoel kunt veranderen van richting. Je bevestigd de autostoel door middel van de Cybex M Base (exclusief).

  Kenmerken
  - Type: Sirona M2 i-Size
  - Leeftijd: 0 tot ongeveer 4 jaar
  - Lengte: 40-105 cm
  - Groep 0-1: 0-18 kg
  - Hoofdsteun: ja
  - Verstelbare hoogte: ja
  - Slaapstand: ja
  - Zijbescherming: ja
  - Draaibaar: nee
  - Bevestigingswijze: alleen met Cybex M Base (exclusief)
  - Type gordel: vijfpuntsgordel
  - Bekleding wasbaar: ja op 30°C
  - Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm

  Specificaties
  - Collectiejaar: 2017
  - Gewicht: 14 kg
  - Afmetingen: 72x44x66 cm (lxbxh)
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie