Cybex Pallas M-FIX autostoel groep 1/2/3 Denim blue
 • Uitverkocht

  CybexPallas M-FIX autostoel groep 1/2/3 Denim blue

  329.-299.-je bespaart 30.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Cybex Pallas M-FIX autostoel groep 1/2/3 Denim blue

  De Cybex Pallas M-FIX is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kilogram (9 maanden tot 12 jaar). Het veiligheidskussen en de Isofix bevestigingsmethode bieden extra veiligheid. Wanneer je kind 18 kilogram weegt (circa 4 jaar) kan het veiligheidskussen verwijderd worden.

  Veiligheid
  De Cybex Pallas M-FIX is één van de meest veilige autostoeltjes. Het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnormering ECE R44/04 en beschikt over een L.S.P. systeem (Lineair Side-impact Protection). Het veiligheidskussen zorgt ervoor dat je kindje optimaal beschermd wordt tijdens een frontale botsing.

  Gebruiksgemak
  De slaapstand van de autostoel is met één hand in te stellen. Ook kan het veiligheidskussen met één hand verwijderd worden. Ideaal, zo heb je altijd één hand vrij voor je kindje.

  Comfort
  Met de Pallas M-FIX wordt reizen voor je kindje extra leuk. Dankzij de ergonomische vorm, de slaapstand en de zachte bekleding in prachtige kleuren zal je kindje het prachtig vinden om in deze stoel te mogen zitten.

  Installatie in de auto
  Het autostoeltje plaats je met behulp van Isofix op eenvoudige wijze snel in je auto. Met één klik staat de Pallas M-FIX muurvast op de achterbank. Je plaatst het autostoeltje ten alle tijden met de rijrichting mee. Bij een auto zonder Isofix bevestigingspunten is het mogelijk om het autostoeltje met behulp van een 3-punts veiligheidsgordel te bevestigen.

  Kenmerken
  - Met één hand aanpasbaar veiligheidskussen
  - Lineair Side-impact Protection
  - Isofix connectors
  - Ruststand met één hand in te stellen
  - Verstelbare hoofdsteun
  - Verwijderbaar veiligheidskussen
  - Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
  - Gordelgeleiders
  - Verwijderbare bekleding
  lees meer

  Specificaties

  Garantie