Cybex Pallas M autostoel groep 1/2/3 pepper black, Pepper black
 • Uitverkocht

  CybexPallas M autostoel groep 1/2/3 pepper black

  299.-285.-
  Pepper black
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Cybex Pallas M autostoel groep 1/2/3 pepper black

  De Cybex Pallas M biedt extra bescherming met dank aan het veiligheidskussen. Je kunt het veiligheidskussen gebruiken totdat je kindje een gewicht van 18 kilogram heeft bereikt. Daarna is een bevestiging met de 3-punts veiligheidsgordel voldoende en behoort het autostoeltje nog steeds tot één van de veiligste autostoelen. Het autostoeltje zelf is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kilogram (9 maanden tot 12 jaar).

  Veiligheid
  Het Cybex Pallas M autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04 en beschikt over het L.S.P. systeem (lineair Side-Impact Protection). Het veiligheidskussen zorgt ervoor dat je kindje bij een frontale botsing wordt beschermd. Je kunt de werking van dit veiligheidskussen vergelijken met een airbag.

  Gebruiksgemak
  De installatie van de Cybex Pallas M in de auto is zo geregeld. Mocht je kindje moe worden, dan verstel je met slechts één hand de ruststand in de gewenste positie. Ook het veiligheidskussen is eenvoudig met één hand te verwijderen.

  Comfort
  Dankzij zijn ergonomische vorm en zijn comfortabele slaapstand is de Pallas M de ideale autostoel waar je kindje heerlijk in kan liggen. De verstelbare hoofdsteun zorgt ervoor dat je kindje met het hoofdje achterover kan slapen, zodat deze goed beschermt blijft. Ook de zachte bekleding van de Cybex Pallas M maakt de reis comfortabel.

  Installatie in de auto
  Het autostoeltje is eenvoudig en snel te bevestigen in de auto met behulp van een 3-punts veiligheidsgordel. De Cybex Pallas M dient ten alle tijden met de rijrichting mee bevestigd te worden.

  Kenmerken
  - Met één hand aanpasbaar veiligheidskussen
  - Lineair Side-impact Protection
  - Ruststand met één hand instelbaar
  - Verstelbare hoofdsteun
  - Verwijderbaar veiligheidskussen
  - Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
  - Gordelgeleiders
  - Verwijderbare bekleding
  lees meer

  Specificaties

  Garantie