Cybex Juno M-FIX autostoel groep 1 passion pink, Passion pink
 • Uitverkocht

  CybexJuno M-FIX autostoel groep 1 passion pink

  219.-199.-je bespaart 20.-
  Passion pink
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Cybex Juno M-FIX autostoel groep 1 passion pink

  Met het Cybex Juno M-FIX autostoeltje kun je je kindje jarenlang op een veilige en comfortabele manier vervoeren. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kilogram (9 maanden tot 4 jaar).

  Veiligheid
  De Juno M-FIX beschikt niet alleen over een veiligheidskussen maar ook over een lineair Side-impact protection systeem, zodat jouw kindje veilig in het autostoeltje zit. Daarnaast voldoet het autostoeltje aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.

  Gebruiksgemak
  Het Juno M-FIX autostoeltje is licht in gewicht en weegt slechts 6,4 kilogram. Hierdoor is het autostoeltje gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere auto, erg handig voor bij de oppas. Het veiligheidskussen kan met één hand geopend worden, zodat je je andere hand vrij hebt voor je kindje.

  Comfort
  Het Cybex Juno M-FIX autostoeltje is met dank aan het luchtcirculatiesysteem erg comfortabel voor je kindje. Hierdoor krijgt je kindje het niet te warm in het autostoeltje. Het veiligheidskussen biedt je kindje meer bewegingsvrijheid dan een veiligheidsgordel.

  Installatie in de auto
  Dankzij Isofix is het een fluitje van een cent om het Cybex Juno M-FIX autostoeltje correct in de autostoel te bevestigen. Je plaatst het autostoeltje altijd met de rijrichting mee. De Isofix haken kunnen ingeschoven worden, zodat je de autostoel ook kunt gebruiken in een auto zonder Isofix. In dit geval bevestig je de autostoel met een 3-punts veiligheidsgordel.

  Kenmerken
  - Veiligheidskussen kan met één hand geopend worden
  - L.S.P. systeem voor optimale zijwaartse bescherming
  - Verstelbare hoofdsteun (8 posities)
  - Luchtcirculatie systeem zodat je kindje het niet te warm krijgt
  - Licht van gewicht
  - Eenvoudig te bevestigen met de Isofix
  - Kan ook gebruikt worden in auto's zonder Isofix
  - Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
  lees meer

  Specificaties

  Garantie