Cybex Aton M autostoel groep 0+ manhattan grey, Manhattan Grey
 • -5%
 • Sale

  CybexAton M autostoel groep 0+ manhattan grey

  199.-189.-je bespaart 10.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Cybex Aton M autostoel groep 0+ manhattan grey

  In het Cybex Aton M autostoeltje kun je je kindje tot een gewicht van 13 kilogram veilig en comfortabel vervoeren. Het autostoeltje is voorzien van een uitneembare inleg, zodat het voor baby's mogelijk is om bijna vlak in het autostoeltje te liggen. In plaats van een gebogen houding is het voor baby's veel gezondere om in een (bijna) vlakke houding te liggen.

  Veiligheid
  In het Cybex Aton M autostoeltje kun je je kindje met een gerust hart op een veilige manier vervoeren. Het autostoeltje is uitgevoerd met een energie absorberende schaal. Ook beschikt de Aton M net zoals de Aton 5 over een Side-impact Protection Systeem, dat je kindje optimale zijwaartse bescherming biedt.

  Gebruiksgemak
  Niet alleen de Aton M, maar ook de Cybex Sirona M2 i-Size kan op de bijpassende Cybex M Base worden bevestigd. Op deze manier heb je maar één base nodig voor beide autostoelen.

  Comfort
  De hoofdsteun van de Cybex M is in 11 verschillende posities te verstellen. Bij het verstellen van een hoogte, verstelt het gordelsysteem automatisch mee. Op deze manier groeit het autostoeltje met je kindje mee. Hierdoor zit je kindje ten alle tijden comfortabel. Dankzij de extra brede 3-punts gordel met zachte pads heeft je kindje geen last meer van de gordels. De XXL-zonnekap beschermt je kindje tegen felle zonnestralen.

  Installatie in de auto

  Het Cybex Aton M autostoeltje kan met behulp van een 3-punts veiligheidsgordel of met de Cybex M Base op eenvoudige wijze worden geïnstalleerd. In beide gevallen wordt het autostoeltje tegen de rijrichting in geplaatst.

  Kenmerken
  - Geïntegreerde XXL-zonnekap
  - Verwijderbare inleg zodat baby's (bijna) vlak kunnen liggen
  - Verstelbare hoofdsteun (11 posities)
  - Lineair Side-impact Protection voor optimale zijwaartse bescherming
  - Energie absorberende schaal
  - Extra brede 3-punts veiligheidsgordel met zachte pads
  - Afneembare en wasbare bekleding
  - Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
  lees meer

  Specificaties

  Garantie