Cybex Aton 5 autostoel groep 0+ denim blue, Denim blue
 • Uitverkocht

  CybexAton 5 autostoel groep 0+ denim blue

  139.-119.-je bespaart 20.-
  Denim blue
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Cybex Aton 5 autostoel groep 0+ denim blue

  Het Cybex Aton 5 autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0 tot 13 kilogram (0 tot 18 maanden). Met dit autostoeltje kun jij je kindje veilig en comfortabel vervoeren. De hoofdsteun is in 8 verschillende posities te verstellen. Bij het verstellen van een hoogte, verstelt het gordelsysteem automatisch mee. Op deze manier groeit het autostoeltje met je kindje mee.

  Veiligheid
  Dankzij de unieke samenstelling en structuur van het materiaal waarvan het Cybex Aton 5 autostoeltje is gemaakt, worden de krachten die vrijkomen bij een ongeval gereduceerd. De Aton 5 is voorzien van een L.S.P. systeem. Dit systeem beschermt je kindje tijdens een zijwaarts ongeval. Met behulp van een uitklapbare poot aan de portierzijde, profiteert je kindje van een optimale bescherming.

  Gebruiksgemak
  De Aton 5 is uitgevoerd met een geïntegreerde XXL-zonnekap. De XXL-zonnekap ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook praktisch in gebruik. De zonnekap beschermt je kindje tegen de wind en felle zonnestralen.

  Comfort
  De Aton 5 is zo vormgegeven dat ook kleine en prematuur baby's voorzien worden van de juiste ondersteuning. De autostoel beschikt over een unieke platte rugleuning die het liggen in een gebogen houding voorkomt.

  Installatie in de auto
  Het Cybex Aton 5 autostoeltje kan op meerdere manieren bevestigd worden. Zo is het mogelijk om het autostoeltje met behulp van een 3-punts veiligheidsgordel of met een apart verkrijgbare base in de auto te bevestigen. In beide gevallen plaats je het autostoeltje tegen de rijrichting in.

  Kenmerken
  - In hoogte verstelbare hoofdsteun (8 posities)
  - Rechte rugleuning voorkomt een gebogen houding
  - Gordelsysteem dat automatisch meegroeit met de hoofdsteun
  - Geïntegreerde XXL-zonnekap
  - L.S.P. systeem voor optimale zijwaartse bescherming
  - Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN R44/04
  - 3-punts veiligheidsgordel met comfortabele schouderpads
  lees meer

  Specificaties

  Garantie