Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Cybercrime - Vincent Verweij
 • Uitverkocht

  Vincent VerweijCybercrime

  17.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Cybercrime - Vincent Verweij

  'Van Cybercrime gaat een enorme maatschappelijke dreiging uit.'- Het Financieele Dagblad

  In dit onthullende boek leest u hoe criminele bendes in de praktijk opereren, welke technieken ze gebruiken en hoe ze uit handen van de politie weten te blijven. Hoe hackers, scammers, fishers en scriptkiddies erin slagen om miljoenen te verdienen met niet meer dan een laptop en een internetaansluiting.

  Cybercrime is aan een explosieve opmars bezig en niet alleen banken zijn de dupe. Iedereen kan slachtoffer worden van misdrijven via internet. Uw identiteit kan digitaal worden gestolen, waarna de cybercrimineel dure aankopen kan doen op uw rekening. U kunt via internet meedogenloos gestalkt worden terwijl de politie machteloos toekijkt. En u kunt op frauduleuze e-mails klikken waarna uw computer onbruikbaar wordt totdat u losgeld betaalt. Dit zijn slechts een handvol voorbeelden van alles wat u kan overkomen als u achteloos omgaat met uw computer.

  Specificaties

  AuteursVincent Verweij
  Eerste auteurVincent Verweij
  GenreDetectiveboek
  ISBN9789045209302
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's280
  Jaar van uitgifte2017

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand