overzicht
Cursus romantische erotische partner massage romantic touch (DVD)

  Cursus romantische erotische partner massage romantic touch (DVD)

  29.99
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Cursus romantische erotische partner massage romantic touch (DVD)

  Wil je een nieuwe intimiteit in je relatie ontdekken?
  Deze dubbel-dvd met een complete massageworkshop voor partners is een unieke manier om meer liefde en verbinding in je relatie te brengen.

  Het unieke van deze dvd:
  - Er zijn twee dvd’s: één dvd ‘vrouw wordt gemasseerd’ en één dvd ‘man wordt gemasseerd’.
  - Geschikt voor alle relaties: man-vrouw, vrouw-vrouw en man-man.
  - Deze massage wordt niet op een massagetafel, maar op een zachte ondergrond, zoals een dekbed of matras, gegeven.
  - Elke dvd bevat een duidelijke en gemakkelijk te volgen, complete romantische en sensuele lichaamsmassage van ± 70 minuten.
  - De workshop is praktisch en gemakkelijk te volgen. Een voice-over leidt je tijdens het masseren door de hele massage, zonder de dvd steeds op pauze te hoeven zetten.
  - Behalve de voice-over is er ook een sfeervolle achtergrondmuziek hoorbaar
  - Bij de keuze van de voice-over kan er gekozen worden voor de Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse taal of alleen voor de achtergrondmuziek dus zonder voice-over.
  - Deze workshop is vooral gericht op het versterken van liefde en verbinding in relaties en het ontspannen van lichaam en geest.

  In deze romantische workshop partnermassage worden weinig massagetechnieken gebruikt maar staat vooral het voelen centraal. Met warme olie ga je heel zacht en liefdevol elk plekje van het lichaam van je partner opnieuw ontdekken en ervaren hoe het voelt om echt contact te maken. De massage wordt langzaam opgebouwd naar een sensuele massage waarbij geen enkel plekje van het lichaam wordt overgeslagen.
  Deze workshop leert partners elkaar vanuit de liefde voor de partner een complete massage te geven, vernieuwt en versterkt de verbinding in relaties en laat de liefde tussen partners nog meer stromen.

  Deze massage heeft al duizenden stellen geholpen om weer dichter bij elkaar te komen en is een geweldig geschenk voor je relatie ..... voor nu en voor de toekomst!
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand