Cresta TH838 oor koortsthermometer

  Cresta TH838 oor koortsthermometer

  27.99
  nog 9 op voorraad

  Cresta TH838 oor koortsthermometer

  De digitale infrarood thermometer meet de lichaamstemperatuurmeting in 1 seconde door het oor. Deze thermometer maakt gebruik van de geavanceerde infrarood sensortechnologie en meet de lichaamstemperatuur via het oor voor een nauwkeurige - en comfortabele meting. De thermometer is gemakkelijk in gebruik en we raden je aan de thermometer te gebruiken bij baby's vanaf 6 maanden.

  De C Care TH838 is klinisch getest en heeft een ergonomisch ontwerp met groot Lcd-display.
   Dit medische hulpmiddel van C CARE voldoet aan de MDD-vereisten in overeenstemming met de Europese richtlijn MDR (Medical Devices Regulation en / of MDD 93/42 / EEC (Medical Device Directive). Dit product is klinisch getest en voldoet aan strikte kwaliteitsvoorschriften, is veilig te gebruiken als hulpmiddel bij het bewaken van uw gezondheid, maar is nooit een vervanging voor advies en / of medicatie voorgeschreven door uw arts of andere zorgverlener.

  Het is een perfect hulpmiddel om de temperatuur te meten van mensen met koortssymptomen. Gebruik van hygiënische sondehoesjes, waardoor het risico op verspreiding van virussen en bacteriën bij het meten van de temperatuur wordt verminderd om symptomen van mogelijke infectieziekten op te sporen.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Metingstijd (sec)1
  Meetbereik lichaamstemperatuur (°C)28-43
  Signaal meting voltooid
  Geheugen (aantal metingen)9
  Automatische uitschakeling
  Display
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.