Cresta BPM820 bloeddrukmeter, -

  CrestaBPM820 bloeddrukmeter

  43.08
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Cresta BPM820 bloeddrukmeter

  Het is een bekend feit dat na je 40ste de kans op een hoge bloeddruk toeneemt. Het is dan fijn als je thuis je bloeddruk kunt meten zodat je alles in de gaten kunt houden. Met deze volautomatische Cresta BPM820 bloeddrukmeter houd je nauwkeurig je bloeddruk in de gaten.

  Op de display van de bloeddrukmeter zijn meerdere dingen te zien. Zo zie je de bovendruk, de onderdruk, de hartslag en tevens beschikt deze meter over een indicatie voor een onregelmatige hartslag. Ook zie je de datum en tijd op het display.

  De bloeddrukmeter maakt gebruik van de CAM-meetmethode. Hierbij wordt de gemiddelde bloeddrukwaarde verkregen door de drukwaarden die verkregen worden door herhaalde metingen te analyseren en te berekenen, waardoor een beter beeld gevormd wordt van de bloeddrukwaarde van de betreffende persoon.

  Middels een meegeleverd manchet meet je jouw bloeddruk en door middel van een balk die van groen naar rood loopt zie je in welke categorie jouw bloeddruk valt. De bloeddrukmeter kan de bloeddruk opslaan van twee personen, zo kun je ook oude gegevens inkijken.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie