Counting Calories - Ashley Lohse

  Ashley LohseCounting Calories

  20.57
  vandaag besteld, maandag in huis

  Counting Calories - Ashley Lohse

  In dit boek wil ik je eerst meenemen op een reis door mijn eigen afslanktraject. Vervolgens wil ik je bewust maken hoe makkelijk en leuk afslanken eigenlijk kan zijn. Dit boek, boordevol alle informatie wat ik zelf heb samengesteld, gaat daarbij helpen. Wat vooral belangrijk bij deze manier van afslanken is, dat jij de regie hebt. Dus geen dure trajecten, begeleiding, sapkuren of andere voedingsvervangers. Ook staat centraal dat je optimaal mag genieten. Het enigste wat je nodig hebt is een bodempje discipline, waar toe je bereid bent om dit maximaal uit te bouwen. Ga je mee, dan starten we! Niet met mijn reis, niet met jou reis, maar met onze reis! Liefs, Ashley
  lees meer

  Specificaties