Cosi Fires vuurtafel Cosiloft 100, Wit/naturel

  Cosi Firesvuurtafel Cosiloft 100

  999.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Cosi Fires vuurtafel Cosiloft 100

  Genieten van de sfeervolle warmte op een koele zomeravond kan met deze strak ontworpen vuurtafel Cosiloft 100 van het merk Cosi Fires. De Cosiloft 100 is een luxe loungetafel met in het midden een behaaglijke haard die werkt op gas. De tafel bestaat uit een mooi, opengewerkt wit aluminium frame en een teak houten tafelblad. Ondanks de hoogte van de vierkante tafel, past er in de Cosiloft 100 een gasfles van vijf kilo. Dit is verwerkt in het design van de tafel.

  Hoe onderhoud je het teak houten tafelblad?
  Teak is een houtsoort van erg hoge kwaliteit en daarom geschikt voor buitenmeubelen. Onbehandeld teak heeft een natuurlijke uitstraling en krijgt in de loop van de tijd een zilvergrijze tint. Om teak in topconditie te houden, is het verstandig het te behandelen met een hardhout olie. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd en het beschermt het hout tegen zon en vervuiling. Wil je graag de oorspronkelijk teak kleur behouden en voorkomen dat het hout een natuurlijke zilvergrijze tint krijgt? Behandel het dan met een teak sealer na het reinigen.

  Optionele accessoires
  Een eerste optionele accessoire van de Cosiloft 100 vuurtafel is de vierkante Cosi Glasset van Cosi Fires. Deze glasset is L 50 cm x D 50 cm x H 21 cm en bestaat uit vier glasplaten die aan elkaar zijn bevestigd met RVS verbindingsstukken. Met deze glasset bescherm je de vlammen tegen de wind en voorkom je dat kinderhanden in de vlammen komen.

  Een tweede optionele accessoire is de Cosiloft 100 all weather protection cover. Deze hoes is geschikt als je de vuurtafel altijd buiten laat staan. Deze hoge kwaliteitshoes is geschikt voor alle weersomstandigheden en is voorzien van een UV protector waardoor de kleur mooi zwart blijft.

  Afmetingen
  - Lengte: 100 cm
  - Breedte: 100 cm
  - Hoogte: 47 cm

  Brandstof: propaan
  Brandstofverbruik: 608 gram/uur
  Warmtecapaciteit: 9Kw
  Materiaal: aluminium in combinatie met teak tafelblad
  Keurmerk: CE
  Werkdruk: 30 mBar

  Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking