Cosi Fires vuurtafel Cosiloft 100, Zwart/groen
 • uitverkocht

  Cosi Firesvuurtafel Cosiloft 100

  798.95679.-je bespaart 119.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Cosi Fires vuurtafel Cosiloft 100

  Genieten van de sfeervolle warmte op een koele zomeravond kan met deze strak ontworpen vuurtafel Cosiloft 100 van het merk Cosi Fires. De Cosiloft 100 is een luxe loungetafel met in het midden een behaaglijke haard die werkt op gas. De aluminium tafel bestaat uit een mooi, opengewerkt zwart frame met een groen tafelblad. Ondanks de hoogte van de vierkante tafel, past er in de Cosiloft 100 een gasfles van vijf kilo. Dit is verwerkt in het strakke design van de tafel.

  Optionele accessoires
  Een eerste optionele accessoire van de Cosiloft 100 vuurtafel is de vierkante Cosi Glasset van Cosi Fires. Deze glasset is L 50 cm x D 50 cm x H 21 cm en bestaat uit vier glasplaten die aan elkaar zijn bevestigd met RVS verbindingsstukken. Met deze glasset bescherm je de vlammen tegen de wind en voorkom je dat kinderhanden in de vlammen komen.

  Een tweede optionele accessoire is de Cosiloft 100 all weather protection cover. Deze beschermhoes is geschikt als je de vuurtafel altijd buiten laat staan. Deze hoge kwaliteitshoes is geschikt voor alle weersomstandigheden en is voorzien van een UV protector waardoor de kleur mooi zwart blijft.

  Afmetingen
  - Lengte: 100 cm
  - Breedte: 100 cm
  - Hoogte: 47 cm

  Brandstof: propaan
  Brandstofverbruik: 608 gram/uur
  Warmtecapaciteit: 9Kw
  Materiaal: aluminium
  Keurmerk: CE
  Werkdruk: 30 mBar

  Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking