Cosi Fires buitenhaard Cosiglobe, Wit
 • -10%

  Cosi Firesbuitenhaard Cosiglobe

  649.-579.-je bespaart 70.-
  Buitenhaard
  • Wit
  • Zwart
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Cosi Fires buitenhaard Cosiglobe

  Deze Cosiglobe terrasverwarmer van het merk Cosi Fires is een stijlvolle toevoeging voor op het terras, de veranda of in de tuin. De witte haard is goed te combineren bij een luxe tuin- of loungeset. De Cosiglobe is een lage salontafel met daarin een gashaard verwerkt. Rondom de haard heb je tafelruimte om bijvoorbeeld een glas drinken of een hapje neer te zetten.

  De Cosiglobe gashaard werkt op propaan gas en heeft een warmtecapaciteit van 9 kW. De haard verbruikt maximaal 608 gram per uur. De gashaard is gemaakt van magnesium composiet (kunststof).

  Optioneel
  Een optionele accessoire van de Cosiglobe is de ronde Cosi glasset. Deze glasset heeft een diameter van 47 cm en is 20 cm hoog. De set bestaat uit drie glasplaten die aan elkaar zijn bevestigd met RVS verbindingsstukken. Met deze glasset bescherm je de vlammen tegen de wind en voorkom je dat kinderhanden in de vlammen komen. 

  Advies
  Dek de Cosiglobe af met de meegeleverde beschermhoes wanneer de haard niet wordt gebruikt. Let wel op, deze hoes beschermt de haard alleen tegen vuil. Wil je de haard het gehele jaar buiten laten staan, dan adviseren wij de haard af te dekken met een all weather beschermhoes. Deze hoes beschermt de Cosiglobe tegen vele weersinvloeden.

  Afmeting
  - Diameter: 75 cm
  - Hoogte: 36 cm

  Brandstof: propaan
  Brandstofverbruik: 608 gram/uur
  Warmtecapaciteit: 9kW
  Materiaal: magnesium composiet
  Kleur: wit
  Keurmerk: CE
  Werkdruk: 30 mBar

  Inhoud verpakking: lavastenen, keramische houtstammen, 30 mBar gasdrukregelaar met slang en zwarte beschermhoes.

  Exclusief ronde Cosi glasset.

  Garantie: 2 jaar op gastechnisch systeem
  lees meer

  Specificaties