Cosi Fires buitenhaard Cosicube 70, Grijs
 • -10%

  Cosi Firesbuitenhaard Cosicube 70

  649.-579.-je bespaart 70.-
  Cosicube 70 grijs
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Cosi Fires buitenhaard Cosicube 70

  Geniet in je tuin of op je terras van de warmte en sfeer van deze robuuste Cosicube 70 van Cosi Fires. De Cosicube 70 is gemaakt van Douglas hout en heeft een bovenplaat van RVS. De haard is uitermate geschikt voor buiten, voor onder een veranda of overkapping. De Cosicube 70 heeft een warmtecapaciteit van 9 kW. Via een luik aan de zijkant van de kachel kan een gasfles van 5 kg geplaatst worden.

  Optioneel
  Een optionele accessoire van de Cosicube 70 is de vierkante Cosi glasset van Cosi Fires. Deze glasset is L 50 cm x D 50 cm x H 21 cm en bestaat uit vier glasplaten die aan elkaar zijn bevestigd met RVS verbindingsstukken. Met deze glasset bescherm je de vlammen tegen de wind en voorkom je dat bijvoorbeeld kinderhanden in de vlammen komen.

  Advies
  Dek de grijze Cosicube 70 af met de meegeleverde beschermhoes wanneer de haard niet wordt gebruikt. Let wel op, deze hoes beschermt de haard alleen tegen vuil. Wil je de haard het gehele jaar buiten laten staan, dan adviseren wij de haard af te dekken met een all weather beschermhoes. Deze hoes beschermt de Cosicube 70 tegen vele weersinvloeden.

  Afmetingen
  - Lengte: 70 cm
  - Diepte: 70 cm
  - Hoogte: 58 cm

  Brandstof: propaan
  Brandstofverbruik: 565 gram/uur
  Warmtecapaciteit: 9kW
  Materiaal: douglas hout in combinatie met RVS bovenplaat
  Kleur: grijs
  Keurmerk: CE
  Werkdruk: 30 mBar

  Inhoud verpakking: lavastenen, keramische houtstammen, batterij voor ontsteking, 30 mBar gasdrukregelaar met slang, zwarte beschermhoes

  Exclusief vierkante Cosi glasset.

  Garantie: 2 jaar op gastechnisch systeem
  lees meer

  Specificaties