Cosi Fires buitenhaard Cosiconcrete 80, Antraciet
 • Uitverkocht

  Cosi Firesbuitenhaard Cosiconcrete 80

  649.-499.-je bespaart 150.-
  Cosiconcrete 80
  • Antraciet
  • Roestbruin
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Profiteer van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Cosi Fires buitenhaard Cosiconcrete 80

  Geniet in je tuin of op je terras van de warmte en sfeer van deze antraciet kleurige Cosiconcrete 80 van het merk Cosi Fires. De haard is zeer geschikt voor een buitenruimte zoals een balkon, terras of tuin. Door de extra brede rand rondom het vuur kun je deze haard tevens gebruiken als plek om een glas drinken of een hapje neer te zetten. Dit vierkante model is gemaakt van magnesium composiet en heeft een warmtecapaciteit van 9 kW. Via een luikje aan de zijkant van de buitenhaard kan een gasfles van 5 kg geplaatst worden.

  Optioneel
  Een optionele accessoire van de Cosiconcrete 80 is de vierkante Cosi glasset van Cosi Fires. Deze glasset is L 50 cm x D 50 cm x H 21 cm en bestaat uit vier glasplaten die aan elkaar zijn bevestigd met RVS verbindingsstukken. Met deze glasset bescherm je de vlammen tegen de wind en voorkom je dat kinderhanden in de vlammen komen.

  Advies
  Dek de grijze Cosiconcrete 80 af met de meegeleverde beschermhoes wanneer de haard niet wordt gebruikt. Let wel op, deze hoes beschermt de haard alleen tegen vuil. Wil je de haard het gehele jaar buiten laten staan, dan adviseren wij de haard af te dekken met een all weather beschermhoes. Deze hoes beschermt de Cosiconcrete 80 tegen vele weersinvloeden.


  Afmeting
  - Lengte: 78 cm
  - Diepte: 78 cm
  - Hoogte: 63 cm

  Brandstof: propaan
  Brandstofverbruik: 608 gram/uur
  Warmtecapaciteit: 9kW
  Materiaal: magnesium composiet
  Kleur: antraciet
  Keurmerk: CE
  Werkdruk: 30 mBar

  Inhoud verpakking: lavastenen, keramische houtstammen, batterij voor ontsteking, 30 mBar gasdrukregelaar met slang, zwarte beschermhoes

  Exclusief vierkante Cosi glasset.

  Garantie: 2 jaar op gastechnisch systeem
  lees meer

  Specificaties