Cosi Fires Buitenhaard Cosiconcrete 80, Roestbruin
 • Sale
 • -10%

  Cosi FiresBuitenhaard Cosiconcrete 80

  649.-579.-je bespaart 70.-
  Cosiconcrete 80
  • Antraciet
  • Roestbruin
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, vrijdag in huis

  Cosi Fires Buitenhaard Cosiconcrete 80

  Ben jij op zoek naar een stoere roestbruine vuurtafel? Dan is deze vierkante haard van Cosi Fires perfect. De haard voor buiten is gemaakt van het prachtige van Cortenstaal. Kenmerkend voor Cortenstaal is de roestbruine kleur en de lange levensduur. Het wordt ook wel weervast staal genoemd. De randen van de buitenhaard Cosiconcrete 80 zijn breed genoeg om je glaasje wijn of bier neer te zetten.

  Optionele accessoire
  Een optionele accessoire van de Cosiconcrete 80 is de vierkante Cosi glasset van Cosi Fires. Deze glasset is L 50 cm x D 50 cm x H 21 cm en bestaat uit vier glasplaten die aan elkaar zijn bevestigd met RVS verbindingsstukken. Met deze glasset bescherm je de vlammen tegen de wind en voorkom je dat kinderhanden in de vlammen komen. 

  Advies 
  Dek de buitehaard Cosiconcrete 80 af met de meegeleverde beschermhoes wanneer de haard niet wordt gebruikt. Let wel op, deze hoes beschermt de haard alleen tegen vuil. Wil je de haard het gehele jaar buiten laten staan, dan adviseren wij de haard af te dekken met een all weather beschermhoes van Cosi Fires. Deze hoes beschermt de Cosiconcrete 80 tegen alle weersinvloeden.

  Afmetingen
  - Lengte: 80 cm
  - Breedte: 80 cm
  - Hoogte: 63 cm

  Brandstof: propaan
  Brandstofverbruik: 608 gram/uur
  Warmtecapaciteit: 9Kw
  Keurmerk: CE
  Ontstekingstype: elektronische ontsteking met thermokoppel
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie