Corsair HARPOON RGB gaming muis, Zwart
 • Uitverkocht

  CorsairHARPOON RGB gaming muis

  54.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Corsair HARPOON RGB gaming muis

  Met de Corsair Harpoon RGB Wireless gamemuis kun je kiezen hoe je wilt spelen, met de mogelijkheid om eenvoudig verbinding te maken met je PC via een supersnelle, sub-1ms Slipstream Corsair Wireless Technology-, Bluetooth- of USB-kabelverbinding.

  Sneller kunnen spelen
  Eenvoudige installatieprocedure zorgt ervoor dat jw sneller kunt spelen - sluit gewoon de draadloze adapter aan op een USB-poort en zet de muis aan of maak verbinding met Bluetooth of USB-bedraad met een lage latentie.

  Zes volledig programmeerbare knoppen
  Speel je weg met krachtige macro's en remaps voor een voordeel in het spel. Dynamische RGB-verlichting
  Kies uit tientallen verbluffende, aanpasbare lichtpresets en -effecten, of maak je eigen verlichting.

  Play On
  De lichtgewicht constructie weegt slechts 99g, zodat je langer kunt spelen zonder vermoeidheid. De voorgevormde vorm en rubberen zijgrepen zorgen voor langdurig comfort en vertrouwen in je grip.

  Ga langer mee dan de concurrentie
  Speel draadloos tot 60 uur lang of sluit hem aan voor de bedrade modus om te blijven spelen. Ultra-duurzame Omron-switches voor meer dan 50 miljoen klikken en een prestatiegerichte 10.000 DPI-optische sensor geven je het vertrouwen om cruciale foto's te maken wanneer dat telt.

  Intelligente besturing. Onbegrensde mogelijkheden.
  Levendige dynamische RGB-lichtregeling, geavanceerde macroprogrammering en volledige systeemverlichtingssynchronisatie met compatibele CORSAIR-randapparatuur, -koelers, -ventilatoren en nog veel meer.

  Afmeting hxbxd: 4,3x6,8x11,6 cm
  Gewicht: 99 gram
  lees meer

  Specificaties

  Garantie