Corsair Glaive RGB Pro optische gaming muis, Zwart

  CorsairGlaive RGB Pro optische gaming muis

  77.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Corsair Glaive RGB Pro optische gaming muis

  De Corsair Glaive RGB Pro gaming muis combineert topprestaties met hoog comfort, en de ronde vormgeving is ideaal voor langdurige gamingsessies. Met de extreem nauwkeurige native optische sensor van 18.000 DPI en hoogwaardige Omron-switches - die meer dan 50 miljoen muisklikken meegaan - kun je je game blijven domineren. Kies uit drie meegeleverde verwisselbare duimgrepen voor een perfecte pasvorm. Pas de RGB-verlichting voor de drie verschillende verlichtingszones naar wens aan met behulp van de Corsair iCUE software en synchroniseer de verlichting met de rest van je systeem

  Neem je instellingen overal mee naartoe dankzij de interne profielopslagmogelijkheden - je hebt geen drivers of extra software nodig. Speel harder en win vaker met de Glaive RGB Pro - want precisie is macht.

  Kenmerken:
  - Comfortabele ronde vormgeving: Ligt natuurlijk in de hand zodat je langer kunt blijven gamen.
  - Verwisselbare duimgrepen: Drie meegeleverde verwisselbare duimgrepen voor een perfecte pasvorm.
  - Op maat gemaakte optische sensor met 18.000 DPI van gamingkwaliteit: Verstelbaar in stapjes van 1 DPI resolutie voor betrouwbare en zeer nauwkeurige prestaties.
  - Hoogwaardige Omron-switches die wel 50 miljoen muisklikken meegaan: Jarenlang gamen dankzij de hoogwaardige levensduur.
  - Dynamische RGB-verlichting met drie verlichtingszones: Pas je gamingervaring naar wens aan met een enorm aanbod aan kleurenopties en effecten.
  - Intelligente bediening, onbeperkte mogelijkheden: Corsair iCUE software biedt een levendige en dynamische RGB-verlichtingsbediening, geavanceerde macroprogrammering, en verlichtingssynchronisatie voor alle compatibele Corsair-randapparatuur en onderdelen.
  - Interne profielopslag: Neem je verlichtingsprofielen, macro's, en DPI-instellingen met je mee - zonder dat je daar drivers of extra software voor nodig hebt.
  - Aluminium scrollwiel: De stevige aluminium constructie met rubberen greep staat garant voor nauwkeurigheid en stabiliteit.
  - Afstemmingsprogramma voor oppervlaktekalibratie: Stemt het reactievermogen en de nauwkeurigheid automatisch af, op basis van je gamingoppervlak.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie