Cool Maker GoGlam Nail Fashion Pack

  Cool MakerGoGlam Nail Fashion Pack

  12.95
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Cool Maker GoGlam Nail Fashion Pack

  Zet je stempel erop en maak binnen enkele minuten aangepaste manicures met de Cool Maker GO GLAM Nail Stamper en het Love Story Pattern Pack! Deze doe-het-zelf aanvulkit bevat alles wat je nodig hebt om gemakkelijk 50 extra nagels van elke maat te stempelen en te versieren met de Cool Maker GO GLAM-nailstamper (afzonderlijk verkrijgbaar). Met twee nieuwe patronen en een nieuwe GO GLAM nagellak-kleur, kunnen meisjes mixen en matchen voor hun eigen unieke stijl! Kies eerst een patroon en plaats het in de machine. Schilder vervolgens elke nagel met de niet-giftige basislak van GO GLAM en wacht vijf minuten totdat de nagels zijn opgedroogd. Plaats ten slotte uw nagel in de machine en druk op de knop om te stempelen. Verwijder je nagel van de stamper om een ​​perfect gevormde nagel te onthullen! TYot slot breng je de glanzende toplaag aan en GO GLAM met je team! Zoek naar nog meer nagellak- en patrooncombinaties voor de GO GLAM Mini Pattern Pack-navul verpakking (die elk afzonderlijk worden verkocht)

  - STYLE ELK FORMAAT NAGEL: De GO GLAM Nail Stamper stempelt patronen op elk formaat nagel! Met deze nagelset kun je binnen enkele minuten snel en eenvoudig op maat gemaakte manicures maken. Leg gewoon een patroon in de machine (apart verkrijgbaar), lak je nagels met de base coat en druk om te stempelen! Zet in enkele minuten tijd een stijlvolle stempel op je nagels!
  - 2 TRENDY PATRONEN: Met de 2 stijlvolle ontwerpen en GO GLAM-nagellak (inbegrepen) kun je er op los combineren en uiting geven aan je eigen stijl. Stempel patronen als regenbogen, rozen, harten en meer met beide GO GLAM-fashionpakketten (ieder apart verkrijgbaar)!
  - UNIEKE KINDVEILIGE NAGELLAK: De stijlvolle Daydream-patronen plakken alleen op de speciale base coat voor GO GLAM-nagellak (inbegrepen), die absoluut niet giftig en veilig voor kinderen is! Werk manicures af met de inbegrepen top coat of een top coat van thuis
  - Het Cool Maker GO GLAM Daydream-patroonpakket is een set voor zelfmanicure voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze nagelstempelaar vormt een leuke activiteit voor tijdens logeerpartijen en een geweldig cadeau voor verjaardagen en vakanties. Zet nagelstempels van salonkwaliteit met de GO GLAM Nail Stamper (apart verkrijgbaar)!
  lees meer

  Specificaties