HP computer

93 resultaten
nieuwste collectie

93 resultaten

Een HP computer kopen die bij je past

HP is een van de grootste computerleveranciers ter wereld. Of je nu op zoek bent naar een HP vaste computer, een HP printer of een laptop van dit merk, er is altijd voldoende keus. Doordat er veel verschillende reeksen op de markt zijn gebracht, zijn er HP computers beschikbaar voor iedereen: gamers, foto- en filmbewerkers en diegenen die hun apparaat bij wijze van spreken alleen gebruiken voor zoekopdrachten en Word. Welke computer past bij jou?

De laptops van HP

HP heeft verschillende laptopreeksen, waaronder de bekende PC Pavilion. In deze reeks vind je vele laptops, waarvan de meeste tussen de 300 en 1.600 euro kosten. Sommige dure varianten beschikken over 4K schermen, waardoor ze ideaal zijn voor diegenen die graag foto’s en video’s bewerken. De HP Envy laptops zijn luxe apparaten die 700 euro of meer kosten. Met hun dunne, lichte behuizing en krachtige processor zijn ze zeer geschikt voor zakelijk gebruik. De HP Spectrelijn doet er nog een schepje bovenop. Apparaten in deze lijn kosten 1.000 euro of meer en zijn voor vrijwel alle activiteiten geschikt. In de HP Streamlijn vind je veelal de goedkopere en kleinere laptops voor basisgebruik. Tot slot heeft HP verschillende soorten hybride laptops in het assortiment.

Vaste HP computer kopen

Maak je liever gebruik van een vaste computer? Ook dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit 'conventionele' desktops en all-in-one pc’s waarbij de monitor de volledige computer huisvest. Het voordeel van vaste HP computers is dat ze uit te breiden zijn en vaak heb je de keuze uit grotere schermen. Bij wehkamp vind je regelmatig een HP desktop in de aanbieding, waardoor je profiteert van de allerbeste prijzen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.