USB-sticks

Met een USB-stick zet je snel en simpel data, foto's of muziek van de ene op de andere computer. Tegenwoordig hebben veel televisies ook een USB-aansluiting, waardoor je bijvoorbeeld heel gemakkelijk je foto's op een tv-scherm kunt laten zien. Met onze USB-sticks van 8, 16, 32, 64 en zelfs 128 GB is er altijd een USB-stick die je voldoende opslagruimte biedt.

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

USB-stick

Heb je een USB-stick nodig om voor wat extra flexibele opslagcapaciteit te zorgen? Dan hebben wij vast en zeker een ideaal model voor jou in ons assortiment. Je kunt kiezen uit topmerken als Sandisk en Kingston, dus er zit ongetwijfeld iets geschiktst bij voor je. Het voordeel van een USB-stick is dat je hem heel makkelijk bij je kunt dragen om data over te zetten van de ene computer naar de andere. Of je gebruikt hem als mediadrager, want muziek en video’s kun je altijd meenemen dankzij een USB-stick. Veel tv’s en radio’s bieden je nu al de mogelijkheid om af te spelen via USB. Of je nu een USB-stick van 8, 16, 32 of 64 GB zoekt, daar kun je heel eenvoudig op voorselecteren bij ons, net als op het merk en de prijs die je in gedachten hebt. Daardoor blijf je altijd binnen het budget. Vertrouw op de goede prijs/kwaliteitverhouding en optimale service van wehkamp.nl en voor je het weet heb je jouw nieuwe USB-stick in huis!

Zo werkt een USB-stick

Het allergrootste voordeel van een USB-stick, naast zijn mobiliteit, is dat hij supersnel data kan lezen en schrijven. Dat heeft te maken met het flashgeheugen waar de stick uit bestaat. Die heeft geen bewegende delen, zoals bij een gewone harde schijf. De tijd die hij nodig heeft om je data op te zoeken of weg te zetten is daardoor veel lager. Per seconde wordt er wel 6 tot 250 MB gelezen. Hou je van snelheid, dan hou je dus zeker van je nieuwe USB-stick!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.