Toetsenborden

Toetsenborden zijn er in allerlei soorten en maten. Draadloze toetsenborden zijn ideaal als je een wirwar van kabels wil voorkomen, terwijl game toetsenborden juist perfect zijn voor gamers. Deze toetsenborden zijn vaak (deels) zelf in te stellen en hebben een voelbare toetsaanslag, waardoor je sneller en nauwkeuriger kunt reageren. Ben je ook op zoek naar een nieuwe computermuis? Kies dan voor een toetsenbordset.

87 resultaten
nieuwste collectie

87 resultaten

Toetsenbord

Een goed toetsenbord maakt een heel verschil. Zeker wanneer je het vergelijkt met typen op het ingebouwde toetsenbord van een laptop of tablet. Bovendien is het veel beter voor je algehele werkhouding als je gebruik maakt van een degelijk toetsenbord, dat op de juiste manier is afgesteld voor jouw lichaam. Wij hebben allerlei verschillende soorten toetsenborden voor je. De meeste daarvan zijn ergonomisch ontworpen, zodat je handen er comfortabel op kunnen werken. Kies de variant die het beste bij je past en vertrouw op de goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service die je mag verwachten van wehkamp.nl. Voor je het weet ben je heerlijk aan het typen op je nieuwe toetsenbord!

Speciaal toetsenbord voor gamers

De Razer Tartarus is een keypad die speciaal voor gamers is ontwikkeld. Je kunt er van alles mee. Maar liefst 25 volledig programmeerbare toetsen staan tot je beschikking. En dankzij de duimpad kun je in 8 richtingen je muis heel precies bewegen. Dat zorgt voor een ongeëvenaarde game-ervaring! We hebben draadloze toetsenborden in ons assortiment voor als je een hekel hebt aan snoeren. Ook voor Apple computers hebben we een wireless toetsenbord waarmee je direct aan de slag kunt. Vaak zitten daar ook toetsen op waarmee je de computer zelf aan en uit kunt zetten en bijvoorbeeld een cd of dvd kunt uitwerpen. Andere bekende merken uit ons assortiment zijn Logitech en Trust. Heb je eigenlijk geen ruimte voor een toetsenbord op je bureau? Dan hebben we ook een toetsenbordlade die je onder je bureaublad kunt bevestigen. Dat is handig!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.