Tekentablets

Voor creatievelingen die graag digitaal te werk gaan zijn tekentablets onmisbaar. Met de bijbehorende digitale pen kun je je helemaal uitleven en maak je de meest gedetailleerde tekeningen en ontwerpen. Tekentablets sluit je eenvoudig aan op je laptop of computer en je bent klaar om aan de slag te gaan. Wil je niet afhankelijk zijn van je computer? Kies dan uit een van de tekendisplays, die een eigen scherm hebben.

Tekentablets

Ben jij een digitale creatieveling? Wil je graag jouw creaties niet met de muis maar met de pen creëren? Dan is een tekentablet een geschikt product. Bekijk hier ons assortiment aan verschillende tekentablets. De tekentablets zijn beschikbaar voor hobbymatig tot professioneel gebruik. Bepaal of je een tekentablet met een scherm of zonder een scherm wilt hebben. De tekentablet is gemakkelijk mee te nemen, zo kun je overal waar je wilt gaan schetsen. Wanneer je kiest voor een tekentablet met scherm dan kun je de tekentablet ook zonder computer of laptop gebruiken. Heb jij net een briljante ingeving en wil jij deze meteen uitwerken in de trein, thuis of op locatie? Dan is dat mogelijk met een scherm. Een aantal tekentablets zijn voorzien van een RealSense 3D camera waar je de wereld mee vast legt. Het is een scanning software die het tekenen gemakkelijk maakt.

Service van wehkamp

Wil jij ook een tekentablet kopen? Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je tekentablet voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.