SSD harde schijven

Meer doen en minder wachten. Solid-state drives hebben veel sneller toegang tot de gegevens dan standaard harde schijven. Er is minder tijd nodig voor het opstarten van de computer of programma's. Gegevens zijn sneller beschikbaar. Daarnaast is een SSD stiller, lichter en energiezuiniger. Een SSD-schijf bouw je eenvoudig in je laptop of desktop in.

38 resultaten
aanbevolen

38 resultaten

SSD

Meer doen en minder wachten, dat kunnen we regelen voor je. Solid-state drives (afgekort als SSD) hebben veel sneller toegang tot de gegevens dan standaard harde schijven. Er is daardoor minder tijd nodig voor het opstarten van de computer of programma's. Daarnaast is een SSD stiller, lichter en energiezuiniger. Nog een voordeel: een SSD bouw je eenvoudig in je laptop of desktop in. Kijk eens rond in ons assortiment om te bepalen welke variant het beste bij jouw wensen en eisen past. Je weet dat je altijd kunt vertrouwen op de ideale prijs/kwaliteitverhouding en de prima service waar wehkamp.nl voor staat. Voor je het weet heb je jouw nieuwe SSD in huis en geniet je elke dag weer van de extra snelheid die je laptop of desktop pc heeft!

Welk type SSD past bij jou?

Een SSD is een harde schijf zonder bewegende delen, zoals traditionele varianten nog wel hebben. Doordat er gebruik wordt gemaakt van flashgeheugen, wat je ongetwijfeld kent uit geheugenkaarten voor bijvoorbeeld digitale camera’s, is de toegangstijd voor deze schijven slechts 0,1 milliseconde. Er hoeven immers geen leeskoppen en andere draaiende elementen te worden aangestuurd. Samsung en Kingston zijn de belangrijkste merken in ons overzicht met SSD schijven. Deze zijn zowel voor desktops als voor laptops beschikbaar. Sommige zijn zelfs voor beide varianten te gebruiken. Heb je een Apple computer? Dat komt goed uit, want ook daar hebben we een SSD voor beschikbaar. Een belangrijk selectiecriterium is de capaciteit van je nieuwe SSD. Kies bij ons uit exemplaren tussen de 60 GB en 1 TB. Je ziet het: ons assortiment bestaat uit uiteenlopende varianten. Daar zit vast wel iets voor je tussen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.